FAQ

Vanliga frågor

Finansiering har många former och olika lösningar vilket bäddar för många frågor om hur det går till och vilken tjänst som är bäst för att få er verksamhet att röra sig framåt.

Varför skall jag ta hjälp av Allfinans?

Allfinans avlastar er genom att driva finansieringsprocessen genom engagemang, närvaro och förtroende. Oftast är det svårt att veta vilken väg som är det bästa, då vi har tillgång till flera former av finansiering hos flera kreditgivare kan vi ta fram de bästa alternativen för er. Inte sällan drar det ut på tiden och flera omgångar av samma frågor återkommer när man kollar runt, Vi jobbar snabbt och effektivt för att ni skall kunna fokusera på er verksamhet.

Vilka tjänster erbjuder ni?

Vi erbjuder Leasing, Hyra, Funktionsavtal, Avbetalning, Lån, Fakturaköp, Factoring och Kontokredit. Läs mer här. Men inte minst erbjuder vi att ta hand om all kommunikation med kreditborden.

Vad kostar det att anlita Allfinans?

Om inte affären går att genomföra kostar det ingenting. Vår provision ligger oftast inbakad i finansieringen, då vi har förhandlade priser hos finansbolagen blir det sällan någon märkbar skillnad i totalkostnad jämfört med om ni kontaktat dem direkt. Däremot slipper ni lägga jobb och tid på att driva processen.

Vad är leasing och vad är hyra?

Leasing är en sorts långtidshyra där kunden har nyttjanderätt under avtalstiden och när restvärdet är betalt, äganderätt. Hyra är precis vad det låter som, nyttjanderätt under en given period. När avtalet är slut kan man uppgradera, hyra vidare eller avsluta.